Υπηρεσίες marketing καλλυντικών προϊόντων με βάση τα δεδομένα της νέας εποχής. Δημιουργία ιδέας και εμπνευσμένου, ελκυστικού, αλλά και ακριβούς περιεχομένου.

Ξεκινώντας απο τα θέματα που προσδιορίζονται ή εξαρτώνται άμεσα από την φόρμουλα που αναπτύσσεται ( ενεργά συστατικά, φιλοσοφία προϊόντος, claiming, efficacy ) , προχωρώντας σε θέματα ετικέτας περιγραφής παρουσίασης, επικοινωνιακής πολιτικής, επιλογής σωστού δικτύου διανομής, προώθησης εξαγωγών, συνεργασίας με διαφημιστικές εταιρίες, επιλογή ή και προμήθεια συσκευασίας, branding, η BEAUTYLAB προσφέρει ολοκληρωμένη προσέγγιση με βάση την μεγάλη εμπειρία των στελεχών της στην αγορά των καλλυντικών, την επιστήμη του marketing, τα trends, τις τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και το profile και τις ιδιαιτερότητες του κάθε πελάτη.

Δημιουργία και έλεγχος ετικέτας, κείμενα προώθησης του προϊόντος, υποστήριξη site, blog, κοινωνικών μέσων δικτύωσης, Adwords. Πολιτική εισόδου προϊόντων στην αγορά ( κανάλι διανομής ), καθώς και σωστή τοποθέτησή τους ( product positioning ).