Cosmetic NPD Applied

WE ARE BEAUTYLAB

Cosmetic Consulting & Packaging Services

figure-1

ΕΙΜΑΣΤΕ Η BEAUTYLAB

Beautylab ανάπτυξη καλλυντικών προϊόντων και συσκευασίες καλλυντικών.

Η Beautylab είναι μια ελληνική εταιρία, που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2002 και η οποία στοχεύει στο να προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για τη δημιουργία νέων προϊόντων στο χώρο των καλλυντικών.

Σε ένα χώρο με διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις, καταφέρνουμε επιτυχώς να μετατρέπουμε ιδέες σε επιτυχημένα προϊόντα.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
%
BRANDING
%
MARKETING
%
ΤΕΣΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
%

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Οι δραστηριότητες της beautylab καλύπτουν δύο κύριους τομείς:

  1. Παροχή υπηρεσιών για το σχεδιασμό νέων προϊόντων (R&D, NPD, νομοθεσία), συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης καλλυντικώ προίόντων, δημιουργίας φόρμουλας, των εργαστηριακών δοκιμών, της συμμόρφωση και ικανοποίησης των κανόνων της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, τη σύνταξη του απαραίτητου φακέλου πληροφοριών του προϊόντος, τη γνωστοποίησή του στον κρατικό φορέα (ΕΟΦ), πιλοτική παραγωγή και τελική δημιουργία ολοκληρωμένου προϊόντος σχεδιασμένο επακριβώς ώστε να καλύπτει τις εκάστοτε απαιτήσεις και προτιμήσεις του πελάτη.
  2. Διακίνηση και προμήθεια υλικών συσκευασίας για καλλυντικά προϊόντα στην Ελληνική, Κυπριακή και προσφάτως και Βαλκανική αγορά, από αξιόπιστες Ευρωπαϊκές και πολυεθνικές εταιρίες, όπως MegaPlast, Neopac, TuPlast, Rebhan, Vetronaviglio, Verve, οι οποίες διακρίνονται για τη δημιουργία συσκευασιών υψηλών προδιαγραφών ποιότητας αλλά και αισθητικής,  ικανές να καλύψουν κάθε ανάγκη της αγοράς.
Δημιουργία Φόρμουλας R&D + Εργαστηριακές Δοκιμές

Εφαρμοσμένη χημεία για την καινοτόμο δημιουργία και ανάπτυξη καλλυντικών προϊόντων, σε απόλυτη αρμονία με τις νέες τάσεις της…

perissotera-beautylab

Νομοθετική Υποστήριξη

Υπηρεσίες συμβουλής και καθοδήγησης πάνω σε θέματα της Ευρωπαϊκής και διεθνούς νομοθεσίας που αφορά τα καλλυντικά προϊόντα. Προετοιμασία και έλεγχος…

perissotera-beautylab

Πιλοτικές Παραγωγές

Για την επιτυχή μετάβαση από την εργαστηριακή κλίμακα στην εργοστασιακή. Οι πιλοτικές παραγωγές βοηθούν στην αξιολόγηση και αποφυγή παραγόντων που μπορεί να …

perissotera-beautylab

MARKETING

Υπηρεσίες marketing με βάση τα δεδομένα της νέας εποχής. Δημιουργία ιδέας και δημιουργία εμπνευσμένου, ελκυστικού, αλλά …

perissotera-beautylab

Τεστ Αποτελεσματικότητας

Η νέα νομοθεσία υποχρεώνει τους παραγώγους να αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς …

perissotera-beautylab

Συσκευασία

Διακίνηση και διάθεση υλικών συσκευασίας για καλλυντικά και φαρμακευτικά προϊόντα από αξιόπιστες Ευρωπαϊκές…

perissotera-beautylab

ΕΞΥΠΝΟ MARKETING

Το αδιαπραγμάτευτο πλεονέκτημα των υπηρεσιών της beautylab είναι ότι παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε προσιτές τιμές, βασισμένη πάνω στη λογική «one stop shop», προσαρμοσμένη στις ανάγκες της αγοράς και βασισμένη στην μακρόχρονη εμπειρία και εξειδίκευση των στελεχών της, καθώς και στο διευρυμένο δίκτυο συνεργατών της.
beautylab team
Η βιομηχανία των καλλυντικών έχει την ευθύνη να ικανοποιεί την πρωτογενή ανάγκη των ανθρώπων για ομορφιά, νεανικότητα και υγεία. Τα τελευταία χρόνια η ανάγκη για προϊόντα ασφαλή και ποιοτικά αυξάνεται. Ως αποτέλεσμα, αυξάνεται και η ζήτηση για πιο παραδοσιακά προϊόντα, φυσικότερης προέλευσης, αλλά και πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Οι μέθοδοι παραγωγής τέτοιων προϊόντων συνάδουν με αυτές τις ιδέες οικολογικής συνείδησης και αειφόρου ανάπτυξης, αξίες που διακατέχουν όλο και περισσότερο τη σύγχρονη κοινωνία.

Σε ένα περιβάλλον διαρκούς ανάπτυξης, όπου η τεχνολογική καινοτομία είναι απαραίτητο στοιχείο της επιτυχίας, είμαστε διατεθημένοι να στηρίξουμε και να εγγυηθούμε την ανταγωνιστικότητα  της επιχείρησής σας.

Διαθέτουμε ένα πλήρως ενημερωμένο και εξοπλησμένο εργαστήριο, αλλά και μια ομάδα αρτίως εκπαιδευμένου και καταρτισμένου προσωπικού, με καινοτόμα δημιουργικότητα, φρέσκες ιδέες, αλλά και ζήλο για τον τομέα των καλλυντικών, ικανούς και αφοσιωμένους τόσο στις ανάγκες των πελάτων όσο και στις μοντέρνες ανάγκες που επιτάσσει ο χώρος. Σε συνεργασία με τους πελάτες μας, αξιόπιστους παραγωγούς καλλυντικών και κάτω από υψηλά κριτήρια ασφάλειας και ποιότητας, παρέχουμε υπηρεσίας έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων, από το στάδιο σύλληψης της ιδέας μέχρι και την τελική δημιουργία τους.

Οι πρωτοποριακές και καινοτόμες προτάσεις μας κατά τη σύλληψη της ιδέας του προϊόντος, του marketing και της προώθησης του, την ανάπτυξη καλλυντικών προϊόντων,της τελικής σχεδίασης και συσκευασίας του αλλά και τα κριτήρια ασφάλειας κάτω από τα οποία δουλεύουμε, μπορούν να εγγυηθούν την ανταγωνιστικότητα του στην αγορά. Σε συνεργασία με διακεκριμένα ινστιτούτα σε Ελλάδα και Ευρώπη, προσφέρουμε υπηρεσίες ασφάλειας και μέτρησης αποτελεσματικότητας των προϊόντων, επιτυγχάνοντας έτσι την εμπιστοσύνη, αλλά και προτίμηση του καταναλωτικού κοινού.

Συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας διαρκώς με γνώμονα τις ιδέες μας και πίστη στη φιλοσοφία μας.

Η Ομάδα μας

Η ομάδα ειδικών μας, αποτελούμενη κυρίως από χημικούς και χημικούς μηχανικούς, είναι αρτίως εκπαιδευμένη στο χώρο των καλλυντικών.  Κυρίως, όμως, διαθέτει αφοσίωση, ζήλο και εμπνέεται από την ιδέα του να καθιστά τους Έλληνες παραγωγούς καλλυντικών ανταγωνιστικούς και να στηρίζει την εξωστρέφειά τους προς τις ξένες αγορές, παρέχοντας τους υπηρεσίες υψηλοτάτων προδιαγραφών αλλά και πλήρως ενημερωμένες τεχνολογικά.

Προϊόντα

124

NANO 5ml ΛΕΥΚΟ

81a

MICRO 15ml ΛΕΥΚΟ

81b

MICRO 15ml ΛΕΥΚΟ ΜΕ ΑΝΤΛΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

80

MICRO 15ml ΔΙΑΦΑΝΟ

85a

MICRO 30ml ΛΕΥΚΟ

85b

MICRO 30ml ΛΕΥΚΟ ΜΕ ΑΝΤΛΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΜΑΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

tageswoche

Η εταιρία μας σε άρθρο της Tageswoche

Griechenland versinkt in der Krise? Nicht ganz – diese Unternehmen blühen Very interesting article in Austrian newspaper Tageswoche ...

Read more
Beautylab στην Cosmetic Business

Η Beautylab συμμετέχει στην Cosmetic Business 2017, Μόναχο, 21-22 Ιουνίου

Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή της Beautylab στην Cosmetic Business 2017  για π...

Read more
kiehlsinairlesspackaging

Mega Airless rises to the challenge with Kiehl’s Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate

MegaPlast meets Kiehl’s products through their new Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate, as preferred packaging. Here...

Read more