beautylab icon

COSMETIC NPD APPLIED

WE ARE BEAUTYLAB

COSMETIC CONSULTING & PACKAGING SERVICES

figure-1

ΕΙΜΑΣΤΕ Η BEAUTYLAB

Beautylab ανάπτυξη καλλυντικών προϊόντων και συσκευασίες καλλυντικών.

Η Beautylab είναι μια ελληνική εταιρία, που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2002 και η οποία στοχεύει στο να προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για τη δημιουργία νέων προϊόντων στο χώρο των καλλυντικών και την παραγωγή τους.

Σε ένα χώρο με διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις, καταφέρνουμε επιτυχώς να μετατρέπουμε ιδέες σε επιτυχημένα προϊόντα.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

BRANDING

MARKETING

ΤΕΣΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Οι δραστηριότητες της beautylab καλύπτουν τρείς κύριους τομείς:

  1. Παροχή υπηρεσιών για το σχεδιασμό νέων προϊόντων (R&D, NPD, νομοθεσία), συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης καλλυντικών προίόντων, δημιουργίας φόρμουλας, των εργαστηριακών δοκιμών, της συμμόρφωση και ικανοποίησης των κανόνων της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, τη σύνταξη του απαραίτητου φακέλου πληροφοριών του προϊόντος, τη γνωστοποίησή του στον κρατικό φορέα (ΕΟΦ), πιλοτική παραγωγή και τελική δημιουργία ολοκληρωμένου προϊόντος σχεδιασμένο επακριβώς ώστε να καλύπτει τις εκάστοτε απαιτήσεις και προτιμήσεις του πελάτη.
  2. Παραγωγή καλλυντικών προιότων ιδιωτικής ετικέτας ( white label ).
  3. Διακίνηση και προμήθεια υλικών συσκευασίας για καλλυντικά προϊόντα στην Ελληνική, Κυπριακή και προσφάτως και Βαλκανική αγορά, από αξιόπιστες Ευρωπαϊκές και πολυεθνικές εταιρίες, όπως APTAR VILLINGEN, Neopac, PREMI, Rebhan, Verve, οι οποίες διακρίνονται για τη δημιουργία συσκευασιών υψηλών προδιαγραφών ποιότητας αλλά και αισθητικής, ικανές να καλύψουν κάθε ανάγκη της αγοράς.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑΣ R&D + ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ

Εφαρμοσμένη χημεία για την καινοτόμο δημιουργία και ανάπτυξη καλλυντικών προϊόντων, σε απόλυτη αρμονία με τις νέες τάσεις της…

ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Υπηρεσίες συμβουλής και καθοδήγησης πάνω σε θέματα της Ευρωπαϊκής και διεθνούς νομοθεσίας που αφορά τα καλλυντικά προϊόντα. Προετοιμασία και έλεγχος…

ΠΙΛΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ

Για την επιτυχή μετάβαση από την εργαστηριακή κλίμακα στην εργοστασιακή. Οι πιλοτικές παραγωγές βοηθούν στην αξιολόγηση και αποφυγή παραγόντων που μπορεί να …

MARKETING

Υπηρεσίες marketing με βάση τα δεδομένα της νέας εποχής. Δημιουργία ιδέας και δημιουργία εμπνευσμένου, ελκυστικού, αλλά …

ΤΕΣΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Η νέα νομοθεσία υποχρεώνει τους παραγώγους να αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς …

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Διακίνηση και διάθεση υλικών συσκευασίας για καλλυντικά και φαρμακευτικά προϊόντα από αξιόπιστες Ευρωπαϊκές…

ΕΞΥΠΝΟ MARKETING

Το αδιαπραγμάτευτο πλεονέκτημα των υπηρεσιών της beautylab είναι ότι παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε προσιτές τιμές, βασισμένη πάνω στη λογική «one stop shop», προσαρμοσμένη στις ανάγκες της αγοράς και βασισμένη στην μακρόχρονη εμπειρία και εξειδίκευση των στελεχών της, καθώς και στο διευρυμένο δίκτυο συνεργατών της.

beautylab-team

Η βιομηχανία των καλλυντικών έχει την ευθύνη να ικανοποιεί την πρωτογενή ανάγκη των ανθρώπων για ομορφιά, νεανικότητα και υγεία. Τα τελευταία χρόνια η ανάγκη για προϊόντα ασφαλή και ποιοτικά αυξάνεται. Ως αποτέλεσμα, αυξάνεται και η ζήτηση για πιο παραδοσιακά προϊόντα, φυσικότερης προέλευσης, αλλά και πιο φιλικά προς το περιβάλλον.

Οι μέθοδοι παραγωγής τέτοιων προϊόντων συνάδουν με τις ιδέες οικολογικής συνείδησης και αειφόρου ανάπτυξης, αξίες που διακατέχουν όλο και περισσότερο τη σύγχρονη κοινωνία.

Σε ένα περιβάλλον διαρκούς ανάπτυξης, όπου η τεχνολογική καινοτομία είναι απαραίτητο στοιχείο της επιτυχίας, είμαστε διατεθημένοι να στηρίξουμε και να εγγυηθούμε την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής σας.

Διαθέτουμε ένα πλήρως ενημερωμένο και εξοπλησμένο εργαστήριο, αλλά και μια ομάδα με  άρτια τεχνογνωσία , καινοτόμα δημιουργικότητα, φρέσκες ιδέες, αλλά και ζήλο για τον τομέα των καλλυντικών.  Σε συνεργασία με τους πελάτες μας, και κάτω από υψηλά κριτήρια ασφάλειας και ποιότητας, παρέχουμε υπηρεσίες έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων, από το στάδιο σύλληψης της ιδέας μέχρι και την τελική δημιουργία τους και την παραγωγή τους.

Οι πρωτοποριακές και καινοτόμες προτάσεις μας κατά τη σύλληψη της ιδέας του καλλυντικού προϊόντος, του marketing και της προώθησης του, της χημικής σύνθεσης, της τελικής σχεδίασης και συσκευασίας του αλλά και τα κριτήρια ασφάλειας κάτω από τα οποία δουλεύουμε, μπορούν να εγγυηθούν την ανταγωνιστικότητα του στην αγορά.

Σε συνεργασία με διακεκριμένα ινστιτούτα σε Ελλάδα και Ευρώπη, προσφέρουμε υπηρεσίες ασφάλειας και μέτρησης αποτελεσματικότητας των προϊόντων, επιτυγχάνοντας έτσι την εμπιστοσύνη, αλλά και προτίμηση του καταναλωτικού κοινού.

Συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας διαρκώς με γνώμονα τις ιδέες μας και πίστη στη φιλοσοφία μας.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η ομάδα ειδικών μας, αποτελούμενη κυρίως από χημικούς και χημικούς μηχανικούς, έχει άρτια τεχνογνωσία στο χώρο των καλλυντικών. Διαθέτει αφοσίωση, ζήλο και εμπνέεται από την ιδέα του να καθιστά τους Έλληνες παραγωγούς καλλυντικών ανταγωνιστικούς και να στηρίζει την εξωστρέφειά τους προς τις ξένες αγορές, παρέχοντας τους υπηρεσίες υψηλοτάτων προδιαγραφών αλλά και πλήρως ενημερωμένες τεχνολογικά.

1-683x1024
2-1024x683
4-683x1024

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

bioselect
cana
erredue
farmex
pharmasept

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

apivita
fresh-line
frezyderm
korres
sarantis

ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΜΑΣ

images
neopac
rebhan
logo-premi-beauty-industries
verve